witam  wszystkich  najpierw  newisy :  mogę już robić zdjęcia !!!!!!  kamerka internetowa działa no i wysyła zdjęcia (bo wcześniej nie mogło wysyłać  

) !!!!! 

a dziś zaprezentuje  wam mój blaster bojowo-snajperski  
ale najpierw informejszon  

na  temat blasteru : jest to zmodyfikowany blaster mandaloriański z okresu współczesnego  ( ok. 5-12 lat przed bitwą o geonosis , a przynajmniej tak mi się wydaje  

) główne przeróbki polegały na tym że zamiast zwykłej bateri jest kryształ zasilający , zbiornik z gazem tibana który ochładza a także ucisza pocisk , kilka trybów pracy  :  strzały rdzeniowe , strzały shotgunowe ,rozrywające , i możliwość  ,,dołożenia,, nakładki snajperskiej dzięki której ok. 40  senatorów republiki straciło  życie  
   do wykonania  tego super blasteru  będą potrzebne :
 -----1 drewniana belka  o  długości.43 cm      grubości  3 cm       wysokości  3,5 cm
 -----1 drewniana belka  o  długości.27 cm      grubości  3 cm       wysokości  3,5 cm
 -----1 drewniana belka  (rączka) o  długości  9 cm  grubości  3 cm     szerokości  4,5 cm    a  rączka  musi być  przyczepiona  pod kątem  ! (ale  wy wybierzecie dla was  najlepszy ) 
 -----1  listewka  ( podpórka pod celownik optyczny ) (według waszego upodobania  

)
 -----1  rura  pcv  lub  abs  (ja mam abs)        o długości  30 cm   i  o średnicy 4 cm
 -----1  sprężynka 
 -----1  mały kawałek drewienka ( na spust 

)
 jeśli chodzi o mod. snajperską to  jeśli będziecie chcieli to napiszę  

hymm  zostaje jeszcze wszystko złożyć ( deski przyłączyć wkrętami taksamo jak rurki )ale to jest prosta budowa  więc myśle że ze zdjęcia  wszystko złożycie  

jeśli chodzi o spust mogą pojawić się problemy  

ale jeśli ktokolwiek będzie mniał z nim problem to napiszę jak zrobić ruchomy spust   

dobra  teraz zdjątka  

a tu widok spustu 

a tu  już przyklejony celownik optyczny 

i mod. snajperski 

mam nadzieje że się wam spodoba !!!! 

Twoja lojalność, twój honor - to się liczy. Kiedy przyjmujesz zadanie i dajesz słowo, nic innego nie ma znaczenia. Stajesz się mężczyzną, wiec pamiętaj: w walce nie ma miejsca na litośc. Taka jest ścieżka wojownika.