su'cuy vode! mój pierwszy temat , mam nadzieje że nie ostatni

. więc powiem wam jak zrobiłem swoją broń do mojego beskar'gamu . wpierw wydrukowałem plany z pepakura viever .plany blastera ściągnąłem z neta. podkleiłem tekturą falistą i skleiłem . następnie obkleiłem gazetami z każdej strony .później wszystko polakierowałem lakierem do drewna , na końcu pomalowałem na czarno i dodałem czerwone mandaloriańskie symbole i metodą ''suchego pędzla '' naniosłem oznaki użytkowania takie jak: odpadająca farba itp. do malowania polecam farbę akrylową ps. nie mylić z akwarelą . kiedyś pomyliłem się i przy malowaniu modelu cały czas odpadała...

.mój blaster ma się dobrze jest bardzo wytrzymały . a to rachunek wszystkich rzeczy wg. mnie bardzo tanio wychodzi biorąc pod uwagę to że tą metodą można wykonać każdy blaster jaki nam się zamarzy
tektura falista----- można znaleźć prawie wszędzie np: pudełko kartonowe. to wystarczy żeby zrobić blaster
gazety------ tak że można znaleźć prawie wszędzie
lakier do drewna -------musi być w puszce nie w aerozolu!!!

ok. 20 zł a starczy na ok .30 blasterów
farby akrylowe-------- ok. 8 zł za 5 sztuk
więc to wszystko za ok. 28 zł można mieć niezły arsenał

nawet sam boba fett może czuć się zagrożony
jakieś pytanka ? pytajcie ! w końcu kto pyta nie błądzi!

jestem też na facebooku jako jan sobiecki .
Twoja lojalność, twój honor - to się liczy. Kiedy przyjmujesz zadanie i dajesz słowo, nic innego nie ma znaczenia. Stajesz się mężczyzną, wiec pamiętaj: w walce nie ma miejsca na litośc. Taka jest ścieżka wojownika.