Moja nie do końca łamana angielszczyzna tłumaczy CRL tak:
Hełm
-Kolor podstawowy piaskowo złoty
-Obwódka wizjera wraz z obwódką z tyłu rdzawy (a to nie to samo co brązowy). Wygięcia nad policzkami, które mają być piaskowo złote powinny być brązowe, w kolorze pasującym do elementów miękkich kostiumu.
-Uszy po obu stronach jak i czubek RF powinny być matowo czarne, wysięgnik RF aluminiowy.
-Key Hole (to z tyłu) powinno być wycięte na wylot i podklejone siatką, całość pomalowana na (ten sam) rdzawy kolor.
-Whetering jak najbardziej przypominający ten z materiałów źródłowych (dobry żart)
-Ślady po pazurach powinny zaczynać się nieco ponad obwódką wizjera po prawej stronie i kończyć się tam gdzie zaczyna się brązowy kolor na policzku.
Jak być potrzebował jeszcze jakiegoś tłumaczenia to pisz
Edit;
Buty
-But brązowe bez widocznych zamków, sznurówek
-Przydatne są, zaleca się zamontowanie zapięć do ochraniaczy butów, aby zapewnić ich ruch.
-Men's Merona Rolando Style Brown Boots są przykładem butów akceptowalnych.
Dalej , (ponownie
) Westar jest opcjonalny ale kabura do niego obowiązkowa!
Pas:
-Średnio brązowy lub ciemno brązowy w kolorze z kontrastującym białym lub piaskowym przeszyciem (czyli jak u Boby np. Ryby
).
-(Wymiary takie same jak u Boby) 6cm wysoki, obszyty przy krawędziach.
-Powinien zawierać 7 ładownic, 5 na prawym biodrze 2 na lewym. Z przerwą między lewymi a prawymi dla umieszczenia kabury. (to jest nieco dziwne, bo ja nie mogę mieć kabury zapiętej na tym pasie, ale widać Kal tak.)
-Ładownice są Boby, obszyte po krawędzi. (Wybacz ale nie che mi się teraz przeliczać tych wymiarów).
Ładownice Cargo
-Dwie średnio brązowe albo ciemno brązowe. Noszone na biodrach.
-Klapy powinny być pochyłe, przycięte (tak jak u Boby).
-Powinny być noszone na połączonym ochraniaczu krocza i nerek, lub jeśli nie połączonym to jakoś tam zapięte.