LAL. Jestem pod wrazeniem, naprawde. Nie wiem jakim cudem trafilem tutaj tak pozno... Ah, juz pamietam! Gdy temat byl zakladany bylem na Saharze... Tak czy inaczej: gleboki uklon w strone Hash za zalozenie threadu i odkopanie takiej ilosci fantastycznych grafik. Juz sa zapisane w pamieci mojego telefonu w folderze "Mando", bede sobie na nie popatrywal od czasu do czasu. Jeszcze raz- super sprawa.
Gajowy napisał(a):Tak na szybko:
Trochę ckliwe, ale jakoś się mi spodobało:P
Pomijajac fakt, ze obrazek ogolnie bardzo mi sie podoba to zwrociles uwage na to gdzie nieustraszony wojownik siega i (najprawdopodobniej, trudno realnie ocenic) sie gapi? Nie wazne czy polityk, farmer czy najemnik- facetom jedno w glowie, do damskich gaci chca sie dostac

Zas umiejscowienie reki jego towarzyszki zdaje sie mowic "no wez, nie tutaj, nie publicznie". Przeprasam za zrujnowanie romantycznego wydzwieku, ale nie moglem sie powstrzymac.
Obrazek numer jeden- brakuje tylko cial wrogow zabitych wspolnie z tata na jednym z rodzinnych wypadow za miasto.
Obrazek numer dwa- kilka lat pozniej na arenie na Geonosis zaskakujaco podobna scena miala miejsce, tylko ze glowa Jango wciaz tkwila w helmie...
Obrazek numer trzy- <3
"Nie zginie Polska, nie zginie! Lecz żyć będzie po wieki wieków w potędze i chwale. Dla was, dla nas i dla całej ludzkości"- Ignacy Jan Paderewski, 1940