Niestety nie udzielam się już tutaj, ale moją twórczość można znaleźć na moim DeviantArcie (@MahiyanaCarudla), Instagramie (@MahiyanaCarudla), tumblrze (@Mahiyana) lub Facebooku (@MahiyanaFanart), a relacje z konwentów na blogu Herbatkon c:
"He who excels as a warrior does not appear formidable One who excels in fighting is never aroused in anger One who excels in defeating his enemy does not join issues"
"Friends don't let friends wear a red shirt on landing-party duty"
Na Wielkanoc była drużyna Delta to teraz pora na Omegi
Niestety nie udzielam się już tutaj, ale moją twórczość można znaleźć na moim DeviantArcie (@MahiyanaCarudla), Instagramie (@MahiyanaCarudla), tumblrze (@Mahiyana) lub Facebooku (@MahiyanaFanart), a relacje z konwentów na blogu Herbatkon c:
Może zacznij sprzedawać swoje dzieła, będziesz wtedy bardzo bogata sam bym taką bombkę kupił
Nie jestem narzędziem rządu ani nikogo innego. Walka była jedyną rzeczą, w której byłem dobry. Ale ... przynajmniej zawsze walczyłem o to, w co wierzyłem.
Gdyby nie cała papierkowa robota związana z odprowadzaniem podatków to byłabym bardziej skłonna bawić się w takie rzeczy ^^
Chyba, że na dziko będziesz sprzedawać w razie zmoki można się tłumaczyć, że robisz to "za darmo" a bierzesz tylko za materiał
Nie jestem narzędziem rządu ani nikogo innego. Walka była jedyną rzeczą, w której byłem dobry. Ale ... przynajmniej zawsze walczyłem o to, w co wierzyłem.