Moderator: KEDIN

. Jeszcze gdy byłem w  Islandii z lego dostałem od rodziców TIe Fightera tam kosztował niewiele gdy popatrzyłem na ceny w Polsce to oniemiałem więc Lego nie kupuje (szkoda mi kasy
. Jeszcze gdy byłem w  Islandii z lego dostałem od rodziców TIe Fightera tam kosztował niewiele gdy popatrzyłem na ceny w Polsce to oniemiałem więc Lego nie kupuje (szkoda mi kasy  ). Jeśli chodzi o twoją kolekcję to jestem pod wielkim wrażeniem- fajna pasja
 ). Jeśli chodzi o twoją kolekcję to jestem pod wielkim wrażeniem- fajna pasja 

Tarmus Wuden napisał(a):Cuż,mam obecnie lego-castumy Mando.Posiadam minifigurkę swojego alter ego.Lecz nigdzie w kompie niemoge znalesć tych zdjęć.Dzisiaj porobie i potem je wstawie...

dzięki za pomoc.Aha a tak co do ludzika lego Araxussa to czy dobrze widziałem,zrobił on dziure w wizjerze.Że niema wizjera tylko bezpośrednia czarna główka...albo mi się tak wydawało,tak czy owak super są efekty.
 dzięki za pomoc.Aha a tak co do ludzika lego Araxussa to czy dobrze widziałem,zrobił on dziure w wizjerze.Że niema wizjera tylko bezpośrednia czarna główka...albo mi się tak wydawało,tak czy owak super są efekty.  

Fajny, tylko brakuje tego niby wizjera na ścigaczu.
  Fajny, tylko brakuje tego niby wizjera na ścigaczu.
 I ile zarobiłeś,na tym hełmie dla niego?
 I ile zarobiłeś,na tym hełmie dla niego?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników