Zapraszam do podziwiania kartek Walentynkowych autorstwa członkiń Manda'Yaim
autorstwa Sh'ehn
autrostwa Larwy
autorstwa Nomi
autorstwa Mary
i dwie moje

Wesołych Walentynek! <3
Moderator: KEDIN

) Ja w lutym czekam z utęsknieniem tylko na jeden, jedyny dzień -> Tłusty Czwartek. To doskonały zamiennik Walentynek
  ) Ja w lutym czekam z utęsknieniem tylko na jeden, jedyny dzień -> Tłusty Czwartek. To doskonały zamiennik Walentynek  

<3 )
 <3 ) Serio, nie ma się o co zżymać akurat na Walentynki, bo rozbuchany konsumpcjonizm dotyczy wszystkich sfer życia, nie tylko świątecznych - po prostu możliwe, że tu jest dla Ciebie najbardziej widoczny.
 Serio, nie ma się o co zżymać akurat na Walentynki, bo rozbuchany konsumpcjonizm dotyczy wszystkich sfer życia, nie tylko świątecznych - po prostu możliwe, że tu jest dla Ciebie najbardziej widoczny. vide: święta Bożego Narodzenia (dla tych, którzy nie mają rodziny), Zaduszki (dla osób w żałobie), Dzień Dziecka (dla tych, którzy stracili potomków), Dzień Matki (w obu przypadkach: dla zapomnianych matek i dla dzieci, które matek nie mają), urodziny (jeśli nawet najbliżsi zapomną) etc.
 vide: święta Bożego Narodzenia (dla tych, którzy nie mają rodziny), Zaduszki (dla osób w żałobie), Dzień Dziecka (dla tych, którzy stracili potomków), Dzień Matki (w obu przypadkach: dla zapomnianych matek i dla dzieci, które matek nie mają), urodziny (jeśli nawet najbliżsi zapomną) etc. prawie wszystkie były ręcznie robione i było fajnie - do tej pory trzymam co zabawniejsze okazy. Zatem z sympatycznej atmosfery Walentynek można korzystać i jako singleton, i jako dwoinka (lub zbiór wieloelementowy xD)
 prawie wszystkie były ręcznie robione i było fajnie - do tej pory trzymam co zabawniejsze okazy. Zatem z sympatycznej atmosfery Walentynek można korzystać i jako singleton, i jako dwoinka (lub zbiór wieloelementowy xD)  Tylko ideologiczny przekaz marketingowców trzeba przefiltrować przez sito racjonalności i jako-takiej wiedzy kulturoznawczej.
 Tylko ideologiczny przekaz marketingowców trzeba przefiltrować przez sito racjonalności i jako-takiej wiedzy kulturoznawczej.

Taki kolorowy marmur mi wyszedł ^^`
 Taki kolorowy marmur mi wyszedł ^^`

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników